Persoonlijk

Positive Post || 2.

Met weer een leuke week achter de rug heb ik ook weer enkele foto’s die ik met jullie wil delen. Kijk je mee?

Vorige week was het super lekker weer. We zijn toen even naar het strand in Rockanje geweest. Heerlijk! Dat idee hadden meer mensen want het was best druk. Maar erg gezellig!


We zijn halverwege het schooljaar en de kinderen in mijn groep 3 hebben alle letters geleerd. Reden voor een letterfeest! Ze mochten een speurtocht door de school doen en kregen allemaal hun letterdiploma en dit zakje letterkoekjes. Geweldig vonden ze het.

]

Waar ik niet zo blij mee ben is dat Gossip Girl van Netflix verdwijnt. Tot 15 februari staat hij er nog op. Ik moet nog de helft van seizoen 5 en heel seizoen 6 kijken. Dat moet lukken toch?


Nieuwe nagels! Vorige keer had ik mijn nagels laten verlengen, maar er waren er twee afgebroken. Deze keer dus een heel stuk korter en een mooi lakje eroverheen.

Gisteren waren we bij de Plantenhal in Oud-Beijerland. Op zoek naar buxussen voor een haagje in de tuin. En die hadden ze. Met 3 karren volgeladen vertrokken we weer. Vandaag gaan we ze planten. Ik ben zo benieuwd hoe het resultaat zal zijn.

Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *