Persoonlijk

Positive Post || 1.

Er is toch niets fijner dan je blij en gelukkig te voelen? Ik heb de afgelopen tijd echt wel geleerd om vooral naar de positieve aspecten te kijken, in zowel mijn privé-leven als op mijn werk.
In de Positive Post deel ik met jullie enkele momenten waar ik afgelopen week blij van werd.


Na twee weken vakantie te hebben gehad, begon ik afgelopen maandag weer met werken.
Om het nieuwe jaar ‘te gek’ te starten hadden wij op school ‘gekke-haren-dag’. De kinderen vonden mijn creatie helemaal geweldig.
Ik moet weer heel erg wennen aan de wekker die om 6.30 afgaat, maar ik vind het ook weer heel leuk om met mijn groep 3 aan het werk te gaan. Dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga, geeft wel aan dat ik echt doe wat ik leuk vind.


Nadat de kinderen tussen de middag bij de overblijf waren geweest, lag deze tekening op mijn stoel.
De waardering, eerlijkheid en het enthousiasme van de kinderen is iets om heel vrolijk van te worden.


Op Nieuwjaarsdag waren we Rotterdam in geweest om foto’s te maken. Deze had ik afgelopen week uitgeprint en ingelijst. Lief toch? Ik weet nog dat vriendinnen tegen mij zeiden “Als je met de goede persoon samen bent dan weet je dat gewoon, dat voél je”. Ik als nuchtere Twentse vrijgezel dacht toen “Yeah, sure..”, maar het is echt zo..

Hmmm..ik ben gek op pizza en pasta. Bij Happy Italy hebben ze heerlijke pasta’s voor een leuk prijsje. Je krijgt echt een mega portie dus de helft ging mee naar huis in dit super leuke bakje. Alleen al voor die bakjes laat ik volgende keer weer de helft staan.

Fotografie is mijn grote hobby. Ik vind het alleen lastig om het naast mijn fulltime baan erbij te doen. Ik wil naast de schoolvakanties ook wel fotograferen namelijk.
Daarom heb ik bedacht dat ik op woensdagmiddagen en enkele weekenden ‘mini-shoots’ ga doen. Meer daarover kun je lezen op mijn Facebookpagina. Ik vind het een leuk idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *