Positieve Post || 9.

Deze week was een drukke maar leuke week. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Say cheese! Vorig weekend kon ik nog een t-shirtje aan en nu (zaterdag) sneeuwt het gewoon. Heel vreemd.
Afgelopen week hebben we sushi gegeten. Het was opzich prima maar niet heel bijzonder. Die rechter was sushi met banaan. Heel bijzonder was het, best wel lekker. 
Dit is dan een stuk beter. Uiteraard is mijn week niet compleet zonder een ongezonde hap.

 

Afgelopen vrijdag hadden wij juffen- en meestersdag op school. Het thema was cowboys en indianen. De kinderen vonden het helemaal fantastisch.
Van mijn klas kreeg ik deze prachtige bos bloemen. Zo mooi. Ik kreeg ook nog tijdschriften, een vriendenboekje en een fashioncheque.
Echt veel te gek allemaal. Super lief!
Die persoonlijke berichtjes van de kids zijn zo leuk om te lezen. Dit is toch echt te lief? ‘De aller liefste juf van de heele wirolt’ *smelt*

 

Taart! Kan er ook nog wel bij. Ook lief. En lekker.
Vrijdagavond was ik alleen thuis en was ik onder the Voice Kids in slaap gevallen op de bank. Ik was blijkbaar behoorlijk moe want de volgende ochtend werd ik pas rond half 10 wakker (wel gewoon in bed hoor). Lekkerrrrr!

 

Author :

0 thoughts on “Positieve Post || 9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Mijn naam is Jaimy. Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Rhoon. Ik werk als leerkracht en plaats op Jaimy’s Post artikelen over onderwerpen die mij bezig houden.

Over Jaimy’s Post

Op deze site post ik wekelijks artikelen die te maken hebben met mijn werk, hobby’s en andere dingen die mij bezig houden.

Meest recente berichten