Persoonlijk

Positieve Post || 8.

Goedemorgen! Deze week had ik een weekje vakantie en heb ik vooral veel gechilld. Er stonden niet heel veel bijzonderheden op de planning maar ik heb toch wel een fijne week gehad. Kijk je mee?

Maandag begon met een bezoekje aan Loods 5 met Melanie. Ik was op zoek naar een vaas en wilde ook gewoon even snuffelen.
Het was erg gezellig, we hebben nog een lekker broodje gegeten en een heerlijk kopje koffie. Was echt een lekkere koffie ondanks dat ik bijna stikte in die snippers..
Deze vaas had ik gekocht. En met Pasen in zicht heb ik vast wat takken met eieren erin gezet.
Leuk toch?
Woensdag ging ik naar Suzanne in Dordrecht.
Sommige vriendinnen ken je al zo lang en daar is je band zo hecht mee dat het gewoon als familie voelt, dat heb ik met Suus.
We hebben lekker bijgekletst onder het genot van een kopje koffie én een appeltaartje.
Woensdagmiddag stond er een bezoekje aan de kapper gepland. Ik wilde weer een wat lichtere kleur. Met de hoeveelheid haren die op mijn hoofd groeien zat ik er ongeveer 3 uur, maar het is altijd gezellig en ik ben blij met het resultaat
Blondie! Op deze foto lijkt het wel een stuk lichter dan in het echt maar dat neemt niet weg dat ik er heel blij mee ben!
Remi had woensdag de hele dag cursus. ’s Avonds haalde ik hem op bij de metro en hebben we lekker pizza gegeten. Als ik mijn posts terug lees zie ik elke week lekker eten. Soms sta ik er zelf van te kijken dat ik nog niet tonnetje rond ben..

 

Sorry hoor, maar het is maart en er ligt een dikke laag sneeuw. Why?
Ik hou gewoon meer van zon dus van mij mag die sneeuw wel weer verdwijnen en de tijd aanbreken dat je de deur weer open kan zetten en lekker in de tuin kan zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *