Persoonlijk

Positieve Post || 7.

Met een vrij drukke week achter de rug heb ik deze post niet zoveel foto’s om te delen. Deze week is het vooral eten wat mij blij maakte, as usual..
Kijk je mee?

Ik wilde graag wat groen in huis. Aangezien ik bloemen dood laat gaan en nepplanten water geef, leek het mij verstandig om een plant te kopen waar ik vrij weinig aan kan verpesten. Deze zag ik bij mijn vriendin thuis en ik vond het er heel leuk uit zien. Lekker huiselijk toch?
Op mijn werk was het een drukke week met elke dag gesprekken dus ik heb daar eigenlijk geen foto’s van. Dit weekend kwamen mijn zusje en haar vriend gezellig langs. Ze werden ontvangen met een prachtige lightbox.
Zaterdag zijn we even naar Rotterdam gegaan. We hebben geluncht bij La Place. Een lekkere, dikke, vette hamburger. Hmmm…
Met mijn wonderschone zus

 

 

 

’s Avonds keken we Wie is de Mol? (wie zou het zijn? ik hoop Jan!) en aten we gewoon weer vrolijk verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *