Geen categorie

Positieve Post || 51.

Goedemorgen. Deze post typ ik terwijl ik nog lekker in bed lig. Met een hoofd vol snot en een opgezette keel, dat wel. Maar ja, dat gaat ook wel weer over. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag was de lucht echt mooi gekleurd. Even een fotootje vanuit het lokaal. Plaatje toch?

Maandag ging ik met een vriendin mee naar voetbaltraining. Het was echt zo leuk. Het heeft wel weer bevestigd dat ik de conditie van een schildpad heb en ik kon na de training gewoon even niet praten. Maar het voelde wel goed. Volgende keer weer!

Lekker zulke hoge sokken. Mijn benen deden 4 dagen na de training nog pijn.

Ik keek een aflevering van Marie Kondo, een opruimgoeroe, op Netflix en raakte geïnspireerd. Nu de rest van het huis nog.

Deze periode is het echt zó druk op school. Soms is het bijna niet te doen. Deze kreeg ik van een meisje uit mn klas. ‘Chocola voor jou juf, daar krijg je energie van’. Zo lief.

Lekker sushi! Ik had het al een tijdje niet gegeten. Het was heerlijk!

Stukje geschreven en in de krant geplaatst. Heel leuk!

Vrijdag met collega’s gegeten bij Happy Italy. Ons drinken werd niet bezorgd en de pizza’s waren op de grond gevallen. Daarom kregen we 2 Nutella pizza’s. Dat maakte een hoop goed.

Van het weekend heb ik nauwelijks foto’s. Ik voelde me niet zo lekker en ben vroeg gaan slapen. Nog 2 weken knallen en dan vakantie. Yes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *