Geen categorie

Positieve Post || 43.

Goedemorgen! En, staat de kerstboom bij jullie ook al? Hier wel hoor. Zo gezellig al die lampjes en leuke versieringen. I love it.

Ik ben niet echt een kerstfanaat ofzo maar ik ben dol op romantische kerstfilms. Lekker op de bank met een dekentje. Deze was ook weer top. Alhoewel ik het eerste deel wel veel leuker vond.

Op weg naar Breda. Zo irritant als het allemaal niet meewerkt. Op de terugweg was het gelukkig wel goed gegaan. Zo handig dat ik dan mn Spotify kan koppelen.

Interessante dingen allemaal. Ik krijg echt veel positieve energie van deze studie. Ik vind het leuk, het is goed te doen en ik leer een heleboel. Vooral over mezelf.

Dinsdag ging ik onverwacht naar de sample sale van Nikkie. Allemaal kleding van de oude en huidige collectie met 50% korting. Alsof ik in de hemel beland was. Ik scoorde een rode trui en een zwart rokje. Blij mee!

Daarna dronken we een wijntje en aten we heerlijke nacho’s. Gezellige avond!

Woensdag vierden we Sinterklaas op school. Mijn groep 5/6 had surprises gemaakt. De kids waren echt zó druk en blij. Het was erg gezellig.

Ik dacht op tijd naar huis te gaan maar ik was mijn sleutel vergeten. Dus ik heb maar door gewerkt en ging als laatste naar huis. Boehoee.

Vrijdag hebben we de boom in de klas opgezet. Schitterend toch? Ik vind rood echt niet zo mooi voor in de boom maar voor op school kan ik het wel aan.

Nog meer lampjes. Hartstikke leuk toch?

En even proosten op het weekend. Holladiejee!

Ik las een artikel over introverte mensen. Echt. Ik herken mezelf er zo in. Dit plaatje vond ik best passend haha.

Op kerstbomenjacht. We hadden er vrij snel eentje gevonden. Een echte boom wint het toch wel bij ons van een nepperd.

Daar staat hij te shinen hoor. Met zwarte en glitter versiering. Mijn twee lievelingskleuren 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *