Positieve Post || 42.

Goedemorgen! Gisteren ben ik flink verwend door die lieve goede Sint. Vieren jullie ook nog pakjesavond? Bij deze weer wat foto’s van mijn afgelopen week.

Vorige week ging ik op bezoek bij mijn oma. Ik nam deze rozen voor haar mee. Zoals je kunt zien hou ik wel van een tikkeltje roze.

Dinsdag ging ik even langs de dokter want ik ben al een paar weken flink aan het hoesten en het leek niet echt beter te gaan. Het bleek een beginnende longontsteking te zijn en ik kreeg anti-biotica. Inmiddels voel ik me gelukkig een stuk beter.

Wel moest ik het rustig aan doen dus ik lag de rest van de dag op de bank. Mn moeder vroeg of ik wel een dikke trui aan had dus toen stuurde ik deze foto.

Ik keek lekker twee kerstfilms. Echt heerlijk.

Hoe leuk. Een persoonlijk berichtje bij mijn bestelling. Ik bestelde laarsjes. Met panterprint.

We kregen van mijn zusje en haar vriend een code om Hello Fresh te bestellen. Heel makkelijk en lekker is het. We vinden het alleen wel erg prijzig.

Serieuze zaken op school.

Deze traktatie kreeg ik toen een jongen jarig was. Heel leuk bedacht vond ik.

Blijkbaar ben ik wel heel lief geweest dit jaar..

Author :

0 thoughts on “Positieve Post || 42.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Mijn naam is Jaimy. Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Rhoon. Ik werk als leerkracht en plaats op Jaimy’s Post artikelen over onderwerpen die mij bezig houden.

Over Jaimy’s Post

Op deze site post ik wekelijks artikelen die te maken hebben met mijn werk, hobby’s en andere dingen die mij bezig houden.

Meest recente berichten