Persoonlijk

Positieve Post || 4.

Doordat ik een vol weekend had, zijn mijn foto’s iets later online gekomen. Bij deze alsnog momenten uit mijn week waar ik blij van werd. Kijk je mee?

Mijn grote hobby, fotograferen. Als je de foto’s maakt dan sta je er zelf natuurlijk niet op, leuk dus om zo’n foto van mijzelf te hebben. De dochter van mijn vriend heeft deze gemaakt, een talentje als je het mij vraagt šŸ˜‰


Ik ga boksen, jaja. Ik schafte een paar nieuwe handschoenen aan en ben er klaar voor, denk ik. Meer hierover kan je volgende week lezen op mijn blog.


Mijn weekend was zeer geslaagd. Zaterdag ben ik met Suzanne, mijn vriendin, naar Loods 5 en de Intratuin geweest om even lekker te shoppen. ’s Avonds hebben we in Dordrecht een hapje gegeten. Het was echt zo gezellig. Zondag vierde ze haar verjaardag en ben ik samen met mijn vriend langs geweest. Weer een leuke middag. We gingen nog even snel Dordrecht in omdat mijn vriend sportschoenen nodig had en ik tikte ook een paar nieuwe sneakers op de kop.


Daarna nog boodschappen gedaan bij de Lidl. Wiebe Wortel en Bram Broccoli hebben we al mooi bij elkaar gespaard.


Bij de Hema had ik allemaal foto’s uit laten printen en ik zocht er nog een leuk plekje voor. Ineens bedacht ik me dat ze wel leuk op dit rek zouden staan. Ik kocht mini-knijpers en heb ze opgehangen. Leuk toch?

1 thought on “Positieve Post || 4.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *