Geen categorie

Positieve Post || 39.

Goedemorgen! Daar ben ik weer. Vorige week was ik ziek en deze week was ik vergeten om foto’s te uploaden. Daarom iets later, maarrrrr extra veel foto’s. Kijk je mee?

Dit kan echt maar 1 iemand overkomen. Ik was bezig met het opruimen van de kastjes en deze verf stond op het aanrecht omdat we de deur aan het verven waren. Uiteraard liet ik tijdens mijn opruim-sessie de macaroni midden in de verf vallen. Ik heb het eruit gelepeld dus eind goed, al goed.

Weer een dagje naar Breda voor de studie.

Van mensen die op school bij mij in de klas komen kijken krijg ik vaak terug dat ik heel gestructureerd en netjes werk. Dat werken is dan zo’n beetje het enige wat ik gestructureerd en netjes doe. Wat een zooi op mijn bureau he?

Mijn zusje en ik wilden onze ouders verrassen met een etentje voor hun trouwdag. We hadden besloten in Arnhem af te spreken en daar wat te eten. Dat dat op de dag was met de langste avondspits wisten wij ook niet. Wij waren na 1 uur ongeveer 20 km verder en ook zij schoten niet op. Etentje verplaatst en bosje bloemen op mijn eigen vaas.

En op de terugweg toch even gezellig uit eten, Haha.

Dit stuk had ik naar de krant gestuurd. Leuk om te zien dat het geplaatst is.

Ik bestelde dit boek van Kelly Weekers. Niet dat mijn leven niet leuk is hoor. Maar zij schrijft echt zo leuk en boeken met een stukje psychologie vind ik enorm interessant. Het gaat er over dat geluk een keuze is en dat eigenlijk alles draait om je mindset. Een aanrader!

Vind ik echt heel grappig dit.

En dit ook. Kan ik echt hardop om lachen.

Het was super lekker weer dus vorig weekend gingen we even het bos in. Ik denk dat ik al 30 jaar niet meer in het bos ben geweest. Nee oké, ik overdrijf. Maar met 10 jaar kom ik in de buurt. Het was leuk vond ik.

Dit zag ik voorbij komen. Helaas kon ik Remi niet zo ver krijgen om hiervoor te gaan.

Hoe dan? Ik wilde het laatje van mijn bureau open doen en ik had ineens het handvat in mijn hand. Echt. Ik deed niks geks.

Beste nieuws van de week.

Voor mensen met kleine kinderen thuis. Dit boek is fantastisch. Bij Loods 5 €20 en bij de Kruidvat €3. Ja, even reclame voor de Kruidvat. Hier thuis heb ik hem denk ik al 100 keer voorgelezen en hij blijft leuk. Gratis tip!

Gisteren gingen we op kleden jacht. Uiteindelijk is het deze geworden. Echt, hij is zó zacht. Hij heet niet voor niks Teddy. Zo heb ik hem niet genoemd hoor, zo heet hij echt. Het staat echt zo gezellig. Vandaag ga ik de hele dag op Teddy liggen denk ik.

Gisteren hadden we ook nog een partijtje. Was zeer gezellig. En vandaag een chill-/studie-/beetje opruimen- en slechte dingen-eetdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *