Geen categorie

Positieve Post || 38.

Goedemorgen! De laatste dag van mijn vakantie is aangebroken. Nou ja, eigenlijk is het gewoon weekend maar voelt nog wel een beetje als vakantie. Kijk je mee naar wat ik in de vakantie heb gedaan?

Mijn week begon bij de garage. In mijn auto zat een hele oude radio en ik wilde er graag een nieuwere in. Maar dan moest de oude er wel eerst uit. Was zo gepiept door een meneer van de werkplaats.

Dat zag er dus zo uit. Ik vind rijden zonder muziek echt niet te doen. Gelukkig had Remi dinsdag de nieuwe radio er al ingezet.

Ziet er strak uit toch?

Ook reed ik even langs de Kwantum voor wat nieuwe kussens.

Dinsdag zat ik de hele dag in Breda voor mijn studie. De vakanties lopen niet gelijk, vandaar dat de bijeenkomst gewoon door ging.

Toen ik ’s avonds thuis kwam stelde Remi voor om lekker sushi te gaan eten met z’n drieën. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Lekker!

Woensdag was ik even aan het werk op school en had ik een andere afspraak. Ik ben m’n sleutel al twee weken kwijt en zag deze liggen. Ik hoopte dat het die van mij was want er zit ook zo’n koord aan. Maar deze was van mijn collega. Die van mij zat trouwens gewoon in een jas die ik bijna nooit aan heb.

Vanaf donderdag was Remi ook vrij. We hebben lekker geshopt, gechilld èn gesport. Ik vind echt dat ik aan m’n conditie en lichaam moet werken.

Vrijdag gingen we naar André Hazes in Ahoy. Was leuk!

Zaterdag trok ik m’n nieuwe trui aan. Hij is zeer knuffelbaar.

En we gingen lunchen bij een heel leuk Italiaans tentje. Super lekker was het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *