Geen categorie

Positieve Post || 37.

Goedemorgen! Woehoee ik heb vakantie! De afgelopen week heb ik weer wat foto’s gemaakt die ik vandaag met jullie deel. Kijk je mee?

Vorige week zondag gingen Remi en ik een rondje op de scooter. Zo eentje die je kan huren in Rotterdam. Super leuk was dat! Het was heerlijk weer dus dan is zo’n ritje zeer plezierig.

Dinsdag wakker worden met de Cosmopolitan en een ontbijtje.

Potje Skip-Bo!

Echt handig om te zien hoe lang ik elke nacht slaap. Ik ging altijd best wel laat naar bed maar sinds ik iets eerder ga slapen, slaap ik ook beter. Bij die uitschieter van 10 uur slaap was ik op de bank in slaap gevallen. Haha.

Vrijdagochtend voor schooltijd kwam mijn lieve collega een kopje thee brengen. Kan ik wel waarderen van die kleine dingetjes.

Vakantie! Van een meisje uit mijn klas kreeg ik dit pakketje. Echt veel te gek maar zó lief!

Zaterdag waren mijn ouders en m’n zusje en Maarten er want we hadden een feestje. Deze mooie bloemen kreeg ik van m’n moeder. Ik ben flink verwend deze week!

We zagen op Instagram een hele flexibele yoga-pose die we probeerden te evenaren. Niet helemaal gelukt. Wel grappig vond ik het.

Charlotte had een nieuw spelletje gekregen van Joy en Maarten. Qwixx heet het. Een heel leuk dobbelspel.

Mijn zusje nam deze lekkere badjas voor me mee. Hij is echt zo lekker zacht, ik woon er inmiddels zo’n beetje in. Love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *