Geen categorie

Positieve Post || 36.

Goedemorgen maar weer! Iets later dan normaal, maar hij is er weer hoor. Een overzicht van mijn bizar drukke week. Kijkt u maar mee!

Studie! Ik vind het echt leuk om naast mijn werk weer te studeren. Tot nu toe vind ik het leerzame en inspirerende opdrachten en mensen en krijg ik er veel energie van.

Dinsdag ging ik gezellig naar Debby in Eindhoven. Het was vrij druk onderweg dus na twee uur was ik er pas. We kletsten wat hij en gingen Eindhoven even in.

Deze kocht ik bij de Hema. Best een bijzonder smaakje maar na een paar te hebben gehad kan je niet meer stoppen. Mmmm!

Kinderboekenmarkt op school. We hadden deze week ook de hele week gesprekken. Ik was gesloopt. Bijna 30 x een kwartier in gesprek is best pittig!

Woensdag at ik bij Happy Italy. Deze lamp vind ik echt zo leuk. Ik wilde hem wel meenemen. Helaas. Daarna gingen we naar de film Zwaar Verliefd. Was leuk!

Donderdag hadden we een feestje van Remi zijn werk. Ik draag nauwelijks hakken dus na een avondje op deze schoenen had ik hele zere voeten. Lekker auto rijden met blote pootjes dus.

Na een propvolle week het weekend beginnen met een wijntje. Woehoee! Toen ik thuis kwam kreeg ik een telefoontje dat mijn auto klaar was.

Gelijk naar de Appie om twee dagkaarten te kopen voor zaterdag.

Ik hou echt niet zo van reizen met de trein maar het viel me best wel mee. Binnen 2,5 uur waren we in Hengelo-o-o.

En daar issie hoor! Echt heel blij ben ik ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *