Geen categorie

Positieve Post || 35.

Hey hallo! Om maar weer lekker cliché te beginnen: wat een weertje hè?! Gisteren was echt heerlijk en volgens mij wordt het vandaag ook weer zo fijn. Lekker nazomeren. Ik had een hele volle, leuke week. Kijk je weer mee?

Mijn week begon met een tweedaagse voor mijn studie. Ik reisde af naar Burgh-Haamstede. Onderweg kwam ik deze regenboog tegen. Mooi toch?

Mijn hippe verblijfplaats. Ziet er eigenlijk niet uit maar het was prima hoor.

Bij sommige opdrachten liepen we buiten. Dat was geen straf in deze omgeving. Ik ben er ook van overtuigd dat je beter kan nadenken als je soms uit een situatie of setting bent. Dat was hier ook het geval.

Het waren twee leerzame en inspirerende dagen. Ik was wel hartstikke moe maar ik heb een heleboel geleerd.

Woensdag weer gewoon aan het werk en in de middag was er een workshopmiddag. Een van de workshops die ik volgde was bij een barista. Leuk was dat!

De middag afsluiten met hapjes en wijn was ook leuk. En de afwas konden we gewoon inpakken. Ideaal!

Dit was echt zó lekker dat ik er een foto van moest maken. Aardappeltjes uit de oven met zalm en boontjes. Uiteraard niet zelf gemaakt.

Normaal gesproken ga ik als een van de laatste mensen weg van mijn werk. Vrijdag was ik er wel klaar mee. Half 5 was ik thuis. Weekend!

Schapen en geitjes voeren in het park.

En… Een auto gekocht!! Sinds het begin van dit jaar heb ik geen eigen auto meer en ik miste het zo erg dat ik toch maar weer een autootje aanschaf. Voor mijn studie en vrije dagen gewoon fijn. Dan ben ik niet meer zo afhankelijk. Over ongeveer 1,5 week mag ik hem ophalen. Hoe leuk is dat dak? Hij kan tot de helft open. Zo blij mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *