Geen categorie

Positieve Post || 32.

Goedemorgen! Deze week was weer een normale werkweek. Ik heb niet zo veel foto’s gemaakt maar heb toch een kort overzicht. Kijk je mee?

Dit jaar heb ik groep 5/6. Dat is hele andere stof dan in groep 3. Ik vind het wel echt superleuk. Een combinatieklas ervaar ik als best pittig en aardig aanpoten, je bent de hele dag bezig. Maar het is echt heel erg leuk.

Dinsdag was ik vrij en deed ik wat huishoudelijke taken zoals de was opvouwen. Dat is al heel wat voor mijn doen.

Hier moest ik om lachen. Ik vind het vreselijk als mensen thuis van die teksten hebben hangen als ‘Live Laugh Love’. Dit is een goed alternatief toch? Haha!

Vrijdag ging ik met Remi naar ShabuShabu in Rotterdam centrum. Ik had al een hele tijd geen sushi gegeten dus het beviel goed!

Zaterdag een lunch gepakt bij Happy Italy in Rotterdam Noord. Van alle vestigingen waar ik ben geweest vind ik dit de mooiste.

Mmmm food!

Dance dance dance! Het lijkt me echt zo gaaf om daaraan mee te doen. Maar aangezien ik geen BN’er ben, en de kans dat ik dat ooit word erg klein acht, zal het daar wel niet van komen. Zo jammer.

Ik mis het hebben van een auto toch wel heel erg. Het is vervelend om afhankelijk te zijn van anderen. Dus mocht je iemand kennen die zijn auto verkoopt voor een leuk prijsje, let me know! Ik zoek gewoon een leuk boodschappenwagentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *