Geen categorie

Positieve Post || 31.

Good morning! De eerste werkweek zit er voor mij weer op. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het maandag best een beetje spannend vond. Een nieuwe groep, nieuwe methodes en een combinatieklas. Maar echt, het is zo leuk. De eerste indruk van mijn klas is heel positief. De lessen zijn ook erg leuk om te geven dus ik verwacht dat dit een geslaagd schooljaar wordt.

Hoppa. We mogen weer! Na 6 weken vakantie had ik ook echt zin om weer te beginnen.

Maandagavond gelijk m’n nagels laten doen. De afgelopen keer had ik een donker kleurtje. Was leuk voor 1 dag maar ik was er snel op uitgekeken. Rood is altijd goed dus daar ging ik deze keer weer voor. Love it!

Dit jaar werk ik 4 dagen. Dinsdag was ik dus, voor het eerst in 9 jaar, vrij. Wat gek was dat. En ook best wel heel erg lekker. Ik ging naar de stad om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik heb ze dit keer laten doen bij Rob Peetoom.

Eyebrows on fleeeeek. En lekker chillen op de bank.

Woensdag vierde een kind uit mijn klas zijn verjaardag en kreeg ik dit lieve cakeje. Leuk toch?

Ook had ik woensdag mijn assessment-gesprek voor de opleiding die ik ga volgen. Ik vond het best spannend maar het was een heel leuk gesprek en ik ging met een positief gevoel weer naar huis. Ik heb heel veel zin om te gaan starten.

Vrijdag gingen Remi en ik eten bij Il Caretto. Ik had spaghetti met zalm. Het was echt zó lekker.

Zaterdag was ik zo moe en had ik een beetje hoofdpijn. Om een nieuwe migraine aanval te voorkomen heb ik een paar uurtjes op de bank gelegen.

Een gezonde lunch doet wonderen. Soms denk ik echt dat ik op een dag wakker word en ineens 50 kilo zwaarder ben door alle ongezonde zooi die ik eet.

Vrijdag keken we Linda’s Zomerweek. Daar was Wendy van Dijk en ze had het over Ushi. Ik vond het leuk om dat eens terug te kijken. Ik heb echt zo gelachen. Die Japanse man ook, zo lollig.

Voor mijn klas maakte ik deze kruiswoordpuzzel met de woorden die ze dit thema aangeboden kregen. Leuk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *