Geen categorie

Positieve Post || 30.

Goedemorgen! Vandaag de allerlaatste dag voordat het nieuwe schooljaar weer begint. De afgelopen week ben ik alweer druk aan het werk geweest op school en heb ik andere leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

Vorige week zondag gingen we naar de Intratuin en kochten we onder andere deze plant met mand.

Dinsdag kwam Laura langs. Ze woont in Enschede dus dat is best een stuk rijden. Noud was ook gezellig mee. Echt een hele leuke baby is dat. We gingen even een broodje eten in Rotterdam.

Ik had de hele dag al een beetje hoofdpijn maar toen Laura weg was kreeg ik een enorme migraine-aanval. Het was echt verschrikkelijk. De dag erna was het nog erger. Ik kon alleen maar met m’n ogen dicht in bed liggen. Esther ging voor me naar de dokter en apotheek en met een hele dosis medicijnen ging het donderdag gelukkig beter. Ik heb wel vaker migraine maar zo heftig nog nooit. Het duurde ruim 4 dagen. Vreselijk.

Donderdag en vrijdag ben ik op school bezig geweest waar ik geen foto’s van heb. Vrijdagavond hadden we ons teamuitje. Hier deden we levend tafelvoetbal. Superleuk was dat!

Ook deden we een scootmobiel-race. Ziet er toch niet uit. Uiteraard reed ik ook nog verkeerd. Hahahah.

Dit weekend waren we even bij Zuidplein. Snelle planga!

Do you?

In opperste concentratie koekjes bakken.

Morgen begint het echte leven weer. Samen met Charlotte ben ik dit schooljaar juf van groep 5/6. Zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *