Persoonlijk

Positieve Post || 3.

Het is weekend, tijd voor foto’s van momenten waar ik blij van werd. En die waren er deze week weer genoeg. Kijk je mee?


Lekker aan het bloggen met RTL Boulevard op de achtergrond. Ik denk dat ik mijn MacBook nu iets langer dan 3 jaar heb en ik zou echt geen andere laptop meer willen. Hij is snel, makkelijk en ik ben er echt heel blij mee.


Deze week werd een jongen uit mijn klas 7 jaar. Als er iemand jarig is dan nemen ze meestal een traktatie mee voor in de klas en nog iets voor de juffen en meesters. Deze keer kreeg ik een tobleronereep gewoon helemaal voor mezelf, zo lief.


Kipnuggets, daar word ik altijd blij van. Mijn vriend had een etentje en ik had zoveel zin in kipnuggets dat ik de auto in ben gestapt en door de McDrive ben gereden. Heerlijk was het.


Vrijdag zijn we met een hele club mensen naar de Vrienden van Amstel Live gegaan. Het was echt zó leuk en gezellig. Ahoy is hier 5 minuten rijden vandaan dus we gingen met de bus heen en met de taxi terug. De artiesten waren top, de sfeer was gezellig en vooral Armin van Buuren was èrg gaaf. Ik was er nog nooit geweest maar vind het zeker voor herhaling vatbaar.

Met mijn collega èn vriendinnetje Melanie. Top avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *