Persoonlijk

Positieve Post || 26.

Heeee hallo! Daar ben ik weer hoor. Na twee weken in Italie te zijn geweest en thuis lekker gechilld te hebben, vond ik het wel weer tijd voor een post. Kijken jullie mee?

Voordat de zomervakantie begon, was het hier in Nederland ook al heerlijk weer. Dat betekende lekker in te tuin chillen met de e-reader. Beetje voorbruinen 😉
Op de laatste schooldag werd ik flink verwend door mijn groep 3. Ik kreeg een heleboel mooie tekeningen, lieve woorden en leuke cadeautjes. Er was zelfs een heus confettikanon voor me gemaakt. Hoe lief?
Van de hele klas kreeg ik deze ontzettend leuke onderzetters. Ik vind het een heel origineel idee en een leuke herinnering aan een top schooljaar.
VAKANTIE! Gelijk de eerste zaterdag zijn we weggereden. We zijn 2 weken naar Toscane geweest. We zaten ergens bovenop een berg in the middle of nowhere. Het was lekker rustig en heel relaxed. Ik hou daar echt van.
Naast relaxen hebben we ook veel gezien. Op deze foto waren we in Sienna. Ik vind de sfeer en de uitstraling van de Italiaanse dorpjes en steden heel fijn.
Lekker dobberen in de band. Ja, een mega scheetkussen. Ik vind het heerlijk om aan het zwembad te zitten en een duik te nemen als het te warm is. Lekker een boek lezen en een beetje zonnen. Ik vermaak me wel hoor.
Ook zijn we een dagje naar Florence, of eigenlijk moet ik Firenze zeggen, geweest.
We kwamen langs een soort cafeetje, helemaal in Amerikaanse sferen. Super leuk was dat. Ze draaiden Elvis muziek en serveerden heerlijke milkhakes.
Dit was ook in Florence. Die gebouwen daar zijn echt prachtig. Ik ben heel benieuwd hoe het er van binnen uit ziet maar we zagen het niet zitten in de enorm lange rij te gaan staan.
Een dagje shoppen moet natuurlijk ook wel als je in Italie bent. We waren bij een outlet waar ze hele leuke winkels hadden. We waren ook goed geslaagd deze dag.
Bij ons huisje hadden ze naast een zwembad ook een jacuzzi. De zon scheen naar nog tot vrij laat dus het was heerlijk om daar af en toe in de bubbelen.
Hier waren we in een heel leuk dorpje. Na dagenlang pizza en pasta te hebben gegeten, genoten we hier van een lekker stuk vlees. En dat vond ik hi-la-risch zoals je kunt zien.
Zeg je Jaimy, dan zeg je panterprint. Deze slippertjes kon ik dan ook echt niet laten liggen.
Op onze terugreis bleven we nog een nachtje in Milaan slapen. ZO mooi dit.
Even lekker de toerist uithangen. Cheese!
Na twee heerlijke weken en een hele soepele reis zijn we weer terug in Nederland. En daar heb ik mijn man gelijk aan het werk gezet ;-). We wilden een lange witte muur thuis wat oppimpen en hebben een stuk behangen. Of nou ja, we… ik heb gezegd wat ik leuk zou vinden en Remi voerde het uit. Heel blij ben ik ermee!
Oke, een beetje boos kijk ik wel maar dat mag de pret niet drukken want we waren lekker op het strand waar we wat hebben gegeten.

Inmiddels ben ik precies op de helft van mijn vakantie. Nog 3 weken te gaan, wat een leven he? Volgende week komt mijn zusje gezellig een paar dagen, zin in!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *