Persoonlijk

Positieve Post || 18.

Hey hallo! Daar ben ik weer. Na twee weken vakantie had ik afgelopen week een vrij normale week met weinig bijzonderheden. Ik heb deze week schandalig weinig foto’s gemaakt, maar toch heb ik er een paar. Kijk je mee?

Deze week was het heerlijk weer om na werktijd even een potje te tennissen.
Dat gingen we dan dus ook doen..Lekker matchy outfit met oranje en roze, kan gewoon op de tennisbaan.
Een computer op school kreeg wat kuren. Het scherm veranderde telkens van kleur.
Ik voelde me net als iemand uit Wie is de Mol die aan het eind van de aflevering een groen of rood scherm krijgt..
Weekend! Vrijdagavond gingen we eventjes de stad in.
We aten wat bij Happy Italy. Ik had een salade met geitenkaas en worst. Het smaakte beter dan dat het er op de foto uit ziet.
Ze hadden er ook een ballenbak. Leuk man!
Zaterdag gingen we een dagje naar mijn ouders in Hengelo.
Potje voetballen voor de deur. 
Op de foto in Enschede. Ik zie nu pas dat die poppen naakt zijn..Ook ging ik naar mijn vriendin die van de week is bevallen van de meest schattige baby. Daar heb ik geen foto van maar het was heel leuk!
Met mijn zusje. Ze heeft wel gewoon twee benen hoor..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *