Persoonlijk

Positieve Post || 14.

Goedemorgen! Deze week weer een overzicht van mijn foto’s. Ik ben best wel druk geweest en heb weinig tijd gehad om iets nieuws te posten. Maar, over een week heb ik vakantie en kan ik weer heel wat artikelen online zetten.

Vorige week gingen mijn vriend en ik eventjes naar Rotterdam. We hadden iets gegeten bij een heel leuk tentje. Het zonnetje scheen dus we konden lekker op het terras zitten.
Om te smullen! Het was een omelet met geitenkaas, spinazie en paprika.
Wat een weertje he? Ik word zo blij van de zon. Mijn benen kunnen ook nog wel wat zon gebruiken. Het lijkt op deze foto alsof mijn rechterbeen 3 keer zo dik is haha, dat is niet zo hoor.
Woensdag had Remi een etentje en ging hij naar een voetbalwedstrijd. Ik at met Charlotte en haar moeder heerlijke sushi. Het smaakte goed!
Deze week staat vooral in het teken van eten zie ik nu. Hier gingen we naar Tasman in Rhoon.
Lekkerrrr!
Vrijdag waren de Koningsspelen op school. Uiteraard deed ik actief mee met mijn klas. Hier had ik een ballenbroek aan, ja zo heet dat echt, en kreeg ik van 22 kids ballen op mij gegooid.
Ze vonden het super leuk, ik wat minder.
Nee grapje hoor. Was een zeer geslaagde dag!
Gisteren deed ik een fotoshoot met een hele lieve baby. Wat een knap kindje he? Ik vind dat kuifje zo schattig. Een hele mooie mama ook.
Op de fiets naar Barendrecht. Even shoppen en een ijsje eten.
En dan nog even lekker in de zon. Lekker rood kleurtje al he?
Een mini-bbq met heerlijke hamburgers.
Goed eetpatroon wel deze week..Oeps..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *