Persoonlijk

Positieve Post || 13.

Goedemorgen! Er staat weer een nieuw overzicht met foto’s klaar hoor. Kijken jullie mee?

Vorig weekend was het echt heerlijk weer. Ik zat gewoon in mijn korte broek in de tuin. Boekje erbij, drankje in de hand. Zo fijn. De voorspellingen voor deze week zijn goed, ik hoop op een zonnig weekje..
Zondag zijn we bij de marathon wezen kijken. Ik vind het echt knap dat die mensen dat volhouden. Ik denk dat ik na 2 kilometer al aan de beademing zou moeten.
Nieuwe fiets! We hebben tegenwoordig 1 auto omdat 2 auto’s onnodig zijn bij ons maar voor kleine stukjes is een fiets wel handig. Is het geen plaatje?
Volgende week zijn de Koningsspelen. Hoe grappig is deze tekenopdracht?
Woensdag liet ik mijn wenkbrauwen doen. Deze foto stuurde ik naar een vriendin om te vragen of ze te dun waren. Volgens haar was dat niet zo en ik vind ze ook best oke.
Vrijdag een lekkere gezonde maaltijd.
Weekend! Op naar Twente.
Gisteren had ik namelijk een babyshower van Laura.
Maar eerst lekker lunchen in Wierden bij Joy en Maarten.
We gingen even het centrum in waar ik een leuke foto van ons samen wilde maken. Zoals je ziet zaten ze er echt om te springen..(als ik echt lach heb ik dus zulke spleetogen)
Toch gelukt! Mijn zusje lag wel in de scheur, maar dat mag de pret niet drukken. Ik moest weer om haar lachen.
Door naar Enschede. We maakten blauwe cocktails (it’s a boy). UIteraard alcoholvrij.
Laura vond het een leuke verrassing en het was een gezellige middag! We hebben een pubquiz gespeeld en heel veel hapjes gegeten.
Laura en ik zijn allebei groot fan van Rumag. Ik gaf haar deze rompertjes cadeau.
Laat ik afsluiten met een goede tip. Hoe leuk zijn deze posters en kaartjes? Van zebra’s en panters word ik in elk geval hartstikke blij. Ze zijn te koop bij de Action voor 99 cent. Geen geld toch?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *