Persoonlijk

Positieve Post || 12.

Goedemorgen! Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer? Ik wel hoor. Ik ben iemand die oprecht blij wordt van de zon. Ik zou bijna zeggen: ik word er een leuker mens van, maar dat is wel heel zwaar he?
Op mijn werk had ik een rustig weekje. Thuis heb ik best veel leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

Tijd voor nieuwe nagels. Meestal doe ik een acryllaag en daarna gellak. Nu zit er ook een gellaag onder bij sommige nagels. Kijken of dat beter bevalt, het komt nogal eens voor dat er eentje afbreekt omdat ik vrij onhandig ben.
Lekker roze. I love it.
Vrijdag keken we naar het Nederlands Vrouwenelftal. Ze wonnen met 7-0, yeah! Het EK heb ik ook helemaal gevolgd en ik was bij de finale, leuk vind ik het.
The magic happened! Na maanden er tegen aan te hebben gehikt ben ik eindelijk eens gaan boksen. Bij nieuwe dingen vind ik het gewoon eng om alleen te gaan maar gelukkig had ik nu een boksmattie.
Ik vond het super leuk. Donderdag ging ik boksen en ik heb nu nog steeds enorme spierpijn, als ik moet lachen dan voel ik dat gewoon bij mijn ribben. Ik vind het lastig om iets rustig aan op te bouwen, ik ben zo iemand die meteen volle bak gaat. Maar zo’n uurtje rammen bevalt me goed. Dat ga ik vaker doen.
Gekocht bij de Bruna. Echt een lief boekje. Tijdens de actie ‘Geef eens een prentenboek cadeau’ kostte dit prentenboek maar 2 euro. Geen geld toch? Een leuke tip als je een kleintje thuis hebt of om cadeau te geven.
Dit zag ik bij Charlotte. Het is een boek waarin je elke dag een antwoord kan schrijven en dat 5 jaar lang. Er staan vragen in als: ‘Wat wil je veranderen in je huis?’ – ‘Van wie heb je vandaag een compliment gekregen?’ Leuk vond ik dat, dus ik wilde er ook eentje. Nu nog invullen elke dag.
Zaterdag gingen we eventjes naar Alexandrium. Wat een heerlijk weer was het he?
Klein beetje verslaafd aan schoenen. Charlotte was geslaagd bij de Nelson en ik ging met een tasje de JD Sports uit.
Lichte sneakers had ik gewoon nodig, dus deze kon ik niet laten staan.
Rondje fietsen. We hadden de racefietsen weer uit de schuur gehaald.
Wel eventjes wennen weer. Zo’n dun zadel is niet te doen eigenlijk.
Hmmmmm! Ik ben niet zo dol op ijs maar softijs met discodip gaat er altijd wel in.
Lekker in de tuin. We zagen sushi bij de Lidl, die wilden we wel een keertje proberen. Goed te doen in combinatie met chips.
Potje Yahtzee.
Woe-hoeee!
Ik hou van zon. Helemaal als er spontaan vlinders rond mijn hoofd fladderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *