Persoonlijk

Mijn favorieten

Vandaag vertel ik over mijn favorieten van dit moment. Dit kan voor mij per periode verschillen maar dit is wat nu mijn favorieten zijn.

Tv-programma
Op dit moment is dat, ja echt, Temptation Island. Ik blijf er niet voor thuis (maar dan wil ik het wel terug zien) maar ik kan er echt van genieten. Platte televisie zonder ook maar enige vorm van inhoud, ik hou ervan.

Geurtje
Dat is zonder twijfel Alien van Thierry Mugler. Deze geur blijft de hele dag hangen en het is een hele uitgesproken geur. Ik vind hem zo lekker ruiken.

Serie
Oei, dit vind ik een moeilijke. Wij hebben vorige week de laatste aflevering van Peaky Blinders gezien, dat vond ik een topserie. Ook Gossip Girl, Shooter en Prison Break zijn wat mij betreft hele goede series. Maar als ik moet kiezen dan ga voor Designated Survivor.

Drinken
Thee! Ik hou van thee. Wintergloss vind ik super lekker, maar groene thee en muntthee gaan er ook altijd in.
Alcohol ben ik niet heel dol op maar een wijntje op zijn tijd is toch ook wel fijn.

Eten
Ai, weer zo’n lastige. Eigenlijk wil ik gewoon patat met een kaassoufflé zeggen omdat ik dat echt heel lekker vind. Maar de nasi van mijn moeder vind ik ook wel een kanshebber.
Ik ben gek op lekker eten en wil ook alles proeven.

Beautyproduct
‘Vroeger’ kon ik uren voor de spiegel staan en mezelf helemaal in de steigers zetten. Tegenwoordig ben ik binnen een kwartiertje klaar en hoeft al dat geplamuur niet meer zo van mij.
Er zijn producten die ik elke dag gebruik zoals mijn oogpotlood, blush en highlighter maar mijn favoriet is dan toch wel mascara. Daarmee zie je er gelijk een heel stuk beter uit.

Boek
Ik vind lezen eigenlijk heel leuk maar ik heb er bijna geen tijd voor. Dat klinkt echt als een cliché he? Maar het is echt zo.
Als ik op vakantie ga dan lees ik gerust 5 boeken in een week. Een boek wat mij echt is bijgebleven is ‘het meisje in de trein’.

Film
Ik hou van films. Niet van thrillers, daar durf ik niet naar te kijken. Ik ben meer van de romcoms. Mijn lievelingsfilm is Me Before You. Ik ben iemand die echt áltijd heeft gezegd “Ik huil niet bij films en dat gaat ook niet gebeuren”. Ik keek deze film en janken dat ik moest, niet normaal. Zelfs bij de tweede en de derde keer.
Oh, ik wil hem echt weer zien. Ik ga kijken dit weekend.
Bron afbeelding

Kledingstuk
Elke ochtend denk ik “Pff, ik heb echt geen leuke kleren”, maar dat valt eigenlijk wel mee.
Mijn spijkerbroek van Levi’s draag ik altijd wel met veel plezier. Zit lekker, staat goed en is prima te combineren.

Dier
Ik weet nog dat ik in vriendenboekjes altijd schreef: ‘hond en konijn’. Nu moet ik daar heel hard om lachen. Echt, ik hou gewoon niet van dieren. Volgens mij zijn er heel weinig mensen die niks hebben met dieren maar ik ben daar echt een van.
Ik heb ook geen lievelingsdier. Een flamingo vind ik mooi omdat die roze is en zebra’s en panters kan ik wel waarderen om hun printjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *