Mijn allereerste video!

Goedemorgen lieve mensen. Na heel wat posts te hebben geschreven leek het mij leuk om ook eens aan de slag te gaan met bewegende beelden. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met video’s. Knippen, plakken, muziekje eronder, LOVE IT! Daarom heb ik afgelopen week mijn bezigheden gefilmd. Zo kun je onder andere zien hoe ik mijn klas inricht, hoe ik Remi in maak op de tennisbaan en hoe de Dele Ali challenge ontrafeld wordt.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Als je vaker een weekoverzicht wilt zien, let me know! Kijk je mee?

Author :

0 thoughts on “Mijn allereerste video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

Mijn naam is Jaimy. Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Rhoon. Ik werk als leerkracht en plaats op Jaimy’s Post artikelen over onderwerpen die mij bezig houden.

Over Jaimy’s Post

Op deze site post ik wekelijks artikelen die te maken hebben met mijn werk, hobby’s en andere dingen die mij bezig houden.

Meest recente berichten