Series

Leuk op Netflix

Echt hoor, I love Netflix.
Films kijken vind ik zo af en toe wel leuk maar series kijken vind ik altijd leuk.
Ik heb voor jullie mijn favorieten op een rijtje gezet. De meeste zijn wel bekend denk ik, maar als je wilt weten waar het verder over gaat dan moet je maar even googlen.

Prison Break
Met deze serie zijn mijn vriend en ik in november begonnen en nu hebben we 4 seizoenen die op Netflix staan gezien.
Geregeld heb ik een kussen voor mijn hoofd gehouden want van moord- en vechtscenes krijg ik echt kippenvel maar ik vind dit écht een goede serie en ben ook heel benieuwd naar seizoen 5 en 6.

Designated Survivor
Wat een domper toen ik deze week een aflevering keek en daarna de melding kreeg dat er pas in maart weer nieuwe afleveringen op Netflix komen.
Dit is een serie waarbij ik steeds verder wilde kijken. ‘Nog eentje’ werden er dan meestal een stuk of 5.

Shooter
“Ik ken jou ergens van” dacht ik bij de eerste scènes. Duh, Justin Timberlake..eh ik bedoel Ryan Philippe. Ook door deze afleveringen ging ik vrij snel heen. Ik hou wel van series waar wat gebeurt, en bij deze serie is dat zo.

Gossip Girl
Uiteraard ook eentje voor de vrouwen. In november ging het gerucht dat eind 2017 deze serie van Netflix zou verdwijnen. Ik was daar niet zo blij mee want ik moet nog 1,5 seizoen. Gelukkig bleek dit een storm in een glas water te zijn en heb ik nog gewoon de tijd om deze heerlijke serie af te kijken.

Bloodline
Soms heb je van die series waarbij je door de eerste afleveringen heen moet komen voor het echt interessant wordt. Dat was bij Bloodline het geval. Na 3 aflevering besloten we toch verder te kijken en dat was uiteindelijk een goede keuze. Aanrader om samen te kijken.

Peaky Blinders
Ik moet zeggen dat ik na de eerste aflevering twijfelde of ik het wel wat vond. Maar na een paar afleveringen vind ik het echt een goede serie en ben ik benieuwd hoe hij verder gaat.

Riverdale
Ook deze serie gaat pas weer verder in maart, bummer. Ik vind het een leuke serie. Af en toe een beetje vaag, maar leuk.

Ik ben nu een beetje zoekende naar een nieuwe leuke serie. Dus mocht je nog tips hebben; die zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *