Persoonlijk

Laatst gekocht/gekregen

De feestdagen zitten er weer op en begin januari ben ik ook nog eens jarig geweest. Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes dus.
Het leek mij wel leuk om jullie te laten zien wat ik de afgelopen tijd heb gekregen en zelf heb gekocht.


Nee, dat is geen verlovingsring hoor. Toen ik in Den Haag was om schoenen op te halen liep ik Lucardi even binnen en kocht ik een cadeautje voor mezelf.


Deze laarsjes zag ik bij mijn zusje. Ik vond ze zó leuk dat ik ze wel moest hebben. Online waren ze niet meer verkrijgbaar en ook bij mij in de buurt nergens te vinden. Uiteindelijk heb ik ze op kunnen halen in Den Haag. Ik vind de kleur echt zo mooi.


Alweer schoenen. Ik heb wel een kleine schoenen-tic. Deze zag ik in Rotterdam en ze waren in de sale. Ik was serieus al heel lang op zoek naar zwarte laarsjes dus ik kon ze gewoon niet laten staan. Ik heb ze nu heel vaak aan. En ze zitten echt als pantoffels, heerlijk.


Dit is een draadloze koptelefoon. Super handig. Ik ben altijd mijn oortjes kwijt of die dingen vallen weer uit mijn oren. Hiermee heb je daar helemaal geen last meer van. Ik kreeg hem van mijn vriend voor Kerst. Lief!


Hoe blij kun je zijn met een waterkoker? Héél blij durf ik wel te zeggen. We hadden hier gewoon zo’n plastic wit ding staan, niks mis mee maar zo eentje staat toch veel leuker?


Van mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag deze stoomgenerator. Zo, dat ding dat strijkt als een malle. Je glijdt echt over de kleding heen en het is zo klaar, hándig joh! Als je, net als ik, niet van strijken houdt dan kan ik deze echt aanraden.


Van mijn zusje en haar vriend kreeg ik deze tennistas. Super leuk!

Dit kettinkje kreeg ik van mijn vriend en zijn dochter. Ik heb niet veel sieraden om maar deze draag ik sinds toen eigenlijk altijd om mijn nek. Heel blij mee.

Ook kreeg ik een heleboel Douglas bonnen. Ik heb wat research gedaan, wat luchtjes gespoten in de zaak en kwam uit bij deze gouden ouwe. Heer-lijk! En hij blijft de hele dag zitten, ideaal.

 

1 thought on “Laatst gekocht/gekregen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *