Persoonlijk

Jaimy’s Post

Vorig jaar startte ik deze blog. Ik ben met veel dingen bezig, in de praktijk maar ook in mijn hoofd. Ik vind het leuk om daarover te schrijven. In het begin verschenen er wekelijks 1 of 2 artikelen met in het weekend de Positieve Post. Halverwege het jaar bleef laatstgenoemde wel online komen maar plaatste ik niet meer zoveel andere posts.
Halverwege het jaar kreeg ik het namelijk best druk en ik merk dat als ik zelf heel druk ben dat ik dat het liefst van me af wil schrijven. Dat ben ik na dat half jaar ook blijven doen alleen af en toe zitten daar ook best kritische en misschien ook wel gewaagde uitspraken tussen. Ik kan me voorstellen dat ik soms dingen schrijf waarmee ik mensen tegen hun zere been schop of iets zeg waar iemand het absoluut niet mee eens is. Of een artikel dat vooral over mezelf gaat en mijn zoektocht naar wat ik wil en dan ga ik voor anderen invullen wat zij ervan zouden gaan denken. Daarom staat er nu nog ongeveer 20 artikelen in mijn archief die ik nooit heb geplaatst.

Ze waren voor mijn idee niet af, te kritisch, te weinig inhoud, te diepgaand, te kort, te egoistisch. Als je me een beetje kent dan weet je dat ik best perfectionistisch ben en hoge eisen aan mezelf stel. Als ik iets niet goed genoeg vind, dan plaats ik het niet.
Om dat te compenseren schreef ik wel eens een artikeltje over leuke apps of over mijn telefoongebruik. Don’t get me wrong, maar dat soort oppervlakkige onderwerpen interesseren mij niet (meer). Dus waarom zou ik er dan nog over gaan schrijven?
Ik heb besloten om artikelen die ik schrijf ook gewoon online te gooien. Ik blog voor mijn plezier, dat doe ik voor mezelf en dat er mensen zijn die het leuk vinden om mee te lezen dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk.
Het is voor mij geen verplichting, ik verdien er mijn geld niet mee maar het is iets wat ik gewoon heel leuk vind om te doen.
Dus mocht ik iets meemaken, tegenkomen of ervaren wat ik de moeite waard vind om over te schrijven dan horen jullie het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *