Jaimy's Post

Lifeblog & online verhaal

Ik vind heel veel leuk. Voor even.

Ik vind heel veel leuk. Voor even.

Vanochtend toen ik wakker werd, draaide ik me om naar mijn vriend en zei: ‘Ik denk dat ik weer ga beginnen met bloggen. Wat vind je daarvan?’
Hij keek me aan en zei: ‘Dat zal vast een week duren, en daarna ga je trainen voor de marathon of wil je het Jeugdjournaal presenteren.’
Dat laatste lijkt me trouwens echt heel leuk. Maar goed. Ik kan hem geen ongelijk geven.
In de 2 jaar dat we bij elkaar zijn heb ik gevoetbald, ben ik armbandjes gaan maken, heb ik gitaarles gevolgd en wilde ik influencer worden.
Na het verven van het haar van mijn schoonmoeder wilde ik kapster worden en bij het maken van wat logo’s en flyers zag ik het helemaal zitten om aan de slag te gaan als grafisch ontwerper.
‘Ik steun je, daar niet van. Maar je vindt iets nooit echt lang leuk.’
Dat zette me aan het denken.
Ik vind nooit echt lang iets leuk.
Ik denk eigenlijk dat dat wel klopt. Ik vind echt een heleboel dingen heel erg leuk. Maar voor eventjes. En dan is het weer tijd voor iets nieuws. Maar als ik er niet goed in ben of geen succes mee heb, dan is de plezier er voor mij snel af en verzin ik weer wat nieuws.
Er zit een bepaalde onrust in mij. Aan de ene kant ben ik ontzettend lui. Ik lig het liefst op de bank onder een dekentje Lang Leve de Liefde te kijken. Aan de andere kant kan ik, als ik iets leuk vind, keihard werken en word ik heel blij van nieuwe dingen.

Hoe langer ik erover nadenk, hoe duidelijk het patroon voor mij wordt. Ik heb het met heel veel dingen.
Van mijn kapsel dat alle kleuren van de regenboog heeft gehad, tot aan mijn werk als juf. Ik heb nog nooit een groep langer dan 2 jaar gedraaid. Omdat ik het dan alweer had gezien, en wat nieuws wilde.
Ik weet niet waar het vandaan komt. En ik weet ook niet goed wat ik er mee moet. Voor nu voelt het oké om weer te gaan bloggen. En misschien zien jullie me volgende week langs rennen. Omdat ik dan aan het trainen ben voor de marathon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top