Lifestyle

Herkenbaar voor mensen met een Resting Bitch Face

Raise your hand als jouw gezicht op standje onweer staat als je gewoon neutraal kijkt. De keren dat aan mij is gevraagd of ik boos ben zijn niet meer op 2 handen te tellen, en ook niet op 3 of 4.
Als ik geconcentreerd ben, boodschappen doe, aan het wachten ben of tv kijk dan zie ik er vaak uit als Cruella de Vil herself.
En echt, ik probeer mezelf er bewust van te zijn maar dat lukt gewoon niet altijd. Deze dingen herken jij ook vast als je een Resting Bitch Face hebt, ja zo noemen ze dat.

Tijdens het stappen
Dit zijn de ergste. Want als 1 iemand vraagt of je boos bent dan kun je het nog wel opbrengen om vriendelijk terug te lachen en te zeggen dat dit niet het geval is.
Maar als 9 lolbroeken vragen of je het wel leuk hebt dan wordt het best wel irritant.

Vriendinnen
Tenminste, nu zijn het je vriendinnen. Maar toen ze nog niet wisten hoe leuk je bent, dachten ze echt dat je ‘een echte bitch’ en ‘zó arrogant’ was.

Sarcasme
Vaak gaat een Resting Bitch Face gepaard met een flinke dosis zelfspot en sarcasme. Zelf heb ik daar geen problemen mee maar mijn omgeving weet niet altijd of het nou een grapje is of dat ik het serieus bedoel. Meestal is het gewoon een grapje.

1 thought on “Herkenbaar voor mensen met een Resting Bitch Face”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *