Jaimy's Post

Lifeblog & online verhaal

Februari in foto’s

Februari in foto’s

Het is alweer eind februari. Wat gaat de tijd snel he? Super cliché, maar wel waar. Waar we vorige week nog schaatsend over de polder gingen, kunnen we nu de zonnebril afstoffen en lekker in de tuin zitten.
Het leek me leuk om wat van mijn activiteiten uit februari met jullie te delen door middel van foto’s. Dus dat ga ik doen.

Laten we beginnen met het leukste en beste nieuws van deze maand en van dit jaar; ik ga trouwen! Begin deze maand werd ik ten huwelijk gevraagd en ik zei volmondig ja. Nou ja, hij moest het wel vier keer vragen, want ik dacht dat het een grap was. Dat was het dus niet en nu zijn we verloofd. Hoe leuk is dat? Ik ben heel blij en gelukkig. We willen trouwen wanneer de coronamaatregelen weg zijn, zodat we een leuk feestje kunnen geven. Ik ben me nu al aan het verdiepen en aan het bekijken wat alle mogelijkheden zijn. Zo leuk!
Deze bos bloemen kregen wij opgestuurd vanuit Twente. We kregen nog veel meer bloemetjes en kaartjes. Echt heel lief van iedereen.
Aan het begin van de maand schreef ik een artikel over het openen van de scholen. Dit artikel werd bizar vaak gelezen. Inmiddels staat de teller op 50,8 duizend lezers. Wauw! Daar ben ik best een beetje trots op.
Na weer een periode van thuis werken, gingen de scholen ook weer open en konden we weer gewoon voor de klas staan. Met ons team maakten wij een videoclip om alle kinderen en hun ouders te bedanken voor hun inzet tijdens het thuis werken. Deze clip werd super vaak bekeken en we kregen zelfs reacties van Maan en Typhoon. Supertof! Ik werk echt in zo’n gezellig en leuk team. Blij mee!
En toen was daar: sneeuw! En niet zo’n beetje ook. Tutu had nog nooit sneeuw gezien en wist niet wat hem overkwam. Hij was eerst heel bang, maar de dagen erna kon hij er geen genoeg van krijgen.
Ik heb altijd gezegd dat ik geen huisdieren hoefde. Mijn vriend is opgegroeid met honden en hij wilde er wel graag eentje. We hebben deze pluizebol overgenomen van iemand die niet meer voor hem kon zorgen en ik ben echt zo ontzettend gek op hem. Ik kon me echt niet voorstellen dat je zo dol op een beest kon zijn, maar ik ben verliefd. Soms kan ik intens verdrietig worden, omdat ik weet dat hij er ooit niet meer zal zijn. Maar de leuke momenten overheersen natuurlijk. Lieve Tutu!
We hadden een online vergadering en na de tijd kreeg ik deze foto opgestuurd van mijn collega. Love it. Ik heb best wat collega’s die in de loop van de tijd ook mijn vriendinnen zijn geworden. Meiden die op mijn verjaardag komen en waar ik alles bij kwijt kan. Best bijzonder vind ik dat, dat op de werkvloer zo’n band kan ontstaan. En om dan elke dag samen te werken is super gezellig.
De scholen gingen weer open en de kids kwamen weer naar school. Op Facebook zag ik deze tekenopdracht voorbij komen. Een sneeuwpop van schoolkrijt met schaduw en zonlicht. Dit jaar heb ik groep 8 en ik vind het ontzettend leuk. Toen ik net klaar was met de pabo, had ik niet gedacht dat ik groep 8 leuk zou vinden. Ik vond die kinderen altijd zo groot en brutaal en sommige kids waren zelfs langer dan ik. Inmiddels weet ik dat het een ontzettend leuke leeftijd is en dat de lesstof en de communicatie met deze leerlingen mij echt aanspreekt.
Bij een vriendin zag ik op Facebook iets wat er ZO lekker uit zag, dat ik het zelf ook moest proberen. De mensen die mij kennen, weten dat ik niet echt een keukenprinses ben. Maar dit kon niet verkeerd gaan. Dat is gelukkig ook niet gebeurd. Het waren een soort van kaneelkoekjes en ze waren heerlijk.
Om maar even in de eet-sfeer te blijven. Dit lag ineens op mijn bureau. We kregen een cadeautje van de gemeente voor onze inzet. Het was een doosje met allerlei lekkere dingen erin. Mijn collega was zo lief om deze aan mij te schenken. Ik ben er dol op.
Als ik ’s avonds op de bank ligt, komt Tutu er ook altijd bij liggen. Het liefst kruipt hij in mijn trui. Dit is toch niet te doen. Zo schattig.
And again food. Ik vind sushi echt ZO lekker. Je kan me er wakker voor maken. Vooral die met tonijn en met crispy vind ik verrukkelijk. We bestelden bij Goya in Hoogvliet. Aanrader!
Na twee weken werken was het alweer voorjaarsvakantie. Samen met Maurits en Tutu ging ik een paar daagjes weg. We gingen naar een huisje bij de Veluwe. We hadden geluk met het weer joh. We zaten vlak bij een bos en konden daar lekker wandelen. Tutu had de tijd van zijn leven. Hij moet er nu nog van bijkomen.
Ik ging ook een dagje naar mijn familie in Twente. Ik haalde eerst mijn zusje op en samen gingen we naar mijn ouders. Mijn moeder heeft altijd zoveel lekkers in huis als wij komen. Niet normaal. Voor de lunch hadden we heerlijke quiche met daarbij een vers geperst sapje. Wat een service he?
Al een hele tijd wil ik een ronde zonnebril. Ik vond het zo lastig om er eentje uit te kiezen, helemaal online. Gelukkig waren de opticiens open en kon ik bij ons in het dorp op mijn gemak wat brillen passen. Ik koos uiteindelijk voor dit exemplaar van RayBan. Laat de zon maar schijnen!
Als ik ga trouwen, dan moet ik er natuurlijk wel mooi uitzien in mijn trouwjurk. Voor mij hoort daar een fit lichaam bij. Probleem is alleen dat mijn motivatie wat betreft sporten niet zo aanwezig is. Ik heb nu iemand gevonden op Instagram die work-outs doet, waar ik wel vrolijk van word. Elke dag 20/30 minuutjes, dat is goed te doen. En nu nog volhouden.
Mijn vriend heeft onze garage omgetoverd tot gym. Samen met de buurman sport hij daar dagelijks. Ik nu dus ook af en toe. Tutu vindt het erg interessant om te kijken hoe ik sta te squatten en gaat er dan lekker bij liggen. Wel gezellig zo’n toeschouwer hoor.

Fijne week en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top