Jaimy's Post

Lifeblog & online verhaal

Donna’s dagboek #14

Donna’s dagboek #14

‘..en als dat zelfstandig lukt, dan mag je vanmiddag naar huis.’ Renate voert nog wat laatste controles bij me uit en ik zit aangekleed op mijn bed. Er moeten nog wat kleine testjes gedaan worden en als die goed gaan dan mag ik dus vanmiddag naar huis.
Het is nu 10.00 uur. Ik heb een nachtje in het ziekenhuis moeten blijven ter controle, maar het gaat nu een stuk beter met me. Ik ben niet meer zo enorm misselijk en de hoofdpijn is afgenomen.
Nog steeds weet ik niet wat er die nacht is gebeurd. Het laatste wat ik mij kan herinneren is dat Sophie en Sebastiaan de trap opliepen van haar appartement en dat ik met Dex buiten stond. Daarna werd het zwart voor mijn ogen.
Dex heeft me elke dag, ik denk zelf elk uur, geappt en hij heeft me ook drie keer gebeld. Hij vindt het zo erg dat hij niet heeft meegekregen wat er is gebeurd, terwijl hij er vlakbij stond.
Hij heeft wel 20 keer zijn excuses aangeboden, maar hij kan er ook niks aan doen. Volgens de onderzoeken ben ik met een hard voorwerp op mijn achterhoofd geraakt.
Dex heeft meteen 112 gebeld. Sophie is mee gegaan in de ambulance en heeft mijn ouders gebeld en Dex en Sebastiaan zijn naar het ziekenhuis gegaan met de bus. Ze mochten natuurlijk niet meer rijden, maar ze wilden perse bij ons blijven.

Het blijft natuurlijk een bizarre situatie. Het begon met Sophie die GHB in haar drankje had, toen de vreemde appjes, de blauwe Twingo en nu dit. Het voelt alsof ik in een onwerkelijke, vreselijke nachtmerrie ben beland. Toch probeer ik me er niet al te veel door uit het veld te laten slaan. De zaak ligt bij de politie en er wordt nu gekeken of er camerabeelden zijn, maar ik moet zeggen dat ik daar weinig van verwacht.
Mijn ouders waren not amused dat ik dit niet eerder had gedeeld. Toch zijn ze bijna 24/7 in het ziekenhuis en zijn ze zich doodgeschrokken.

Om 14.00 uur stap ik bij Sophie in de auto. ‘Je ouders drukten me op het hart dat ik zachtjes moet rijden en gelijk naar je huis moet rijden. Ondanks dat je al hebt gezegd dat het niet nodig is, mag je daar ook een tijdje blijven’.
Superlief van mijn ouders, maar ik vind het juist lekker om in alle rust in mijn eigen appartementje te zijn.
De auditie van Talents zou deze week zijn, maar die heb ik afgezegd. Ze vonden het ontzettend jammer en zouden het erg leuk vinden als ik het volgende seizoen wel mee zou willen doen.
Sophie drinkt nog even een kopje thee en dan gaat ze weer naar huis. Wess is inmiddels vertrokken uit het appartement en logeert naar eigen zeggen bij zijn vader. Als je het mij vraagt is hij meteen bij die gekke griet ingetrokken. Sophie wil er niets over horen, dus we hebben het er maar niet zo vaak over.

Rond een uurtje of 16.00 uur gaat mijn telefoon. ‘Goedemiddag Donna. Met agent ter Stege. Er zijn wat ontwikkelingen in de zaak rondom jouw ongeluk. Ben je in de gelegenheid om morgen naar het bureau te komen?’

Wil jij een seintje wanneer het volgende deel online staat?
Schrijf je hier in voor Donna’s Update en je wordt als eerste op de hoogte gehouden wanneer er een nieuw deel online staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top