Persoonlijk

5 x wat ik zou willen

Er zijn een paar dingen die ik wel graag zou willen kunnen. Vandaag heb ik er 5 daarvan op een rijtje gezet.

 1. Goed kunnen koken
  Het woordje ‘goed’ zou ook weggelaten kunnen worden want ik ben echt een regelrechte ramp in de keuken.
  Een eitje koken of een pasta maken wil nog wel lukken, maar daar houdt het wel mee op. Gelukkig staat manlief graag in de keuken maar misschien toch maar tijd voor een kookcursusje..
 2. Een muziekinstrument bespelen
  In groep 1 had ik een juf die heel mooi gitaar kon spelen, naast mij woonde een meisje dat kon pianospelen als de beste en vorig jaar had ik een leerling die prachtig viool speelde. Zelf heb ik nooit een instrument bespeeld. Ik was ook zo iemand die met muziekles altijd de triangel kreeg, dat had vast een reden..
  Als ik zou kunnen kiezen dan lijkt piano spelen mij wel wat
 3. Een eigen fotostudio beginnen
  Fotografie is mijn grote hobby. Met mijn werk als fulltime leerkracht is het af en toe lastig te combineren. Soms droom ik ervan dat ik een eigen studio heb waar ik lekker de hele dag foto’s kan maken.
  Dit blijft bij een beetje dromen want ik vind mijn werk hartstikke leuk en de combinatie is voor nu prima.
 4. Een boek schrijven
  Als klein meisje al schreef ik hele verhalen en typte de hele dag door op mijn laptop. Ik zou best wel een boek willen schrijven. En dan het liefst een kinderboek.
 5. Mooi kunnen zingen
  Regelmatig sta ik hier hitjes onder de douche te zingen maar het lijkt me geweldig om ècht goed te kunnen zingen. Dat je je mond open doet en dat er een stem uitkomt waarmee je iedereen omver blaast, heerlijk..

Wat zou jij graag willen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *